Szakmai Napot rendez Tatán a Komárom megyei igazgatóság

2014. február. 19., 11:26   |    

Szakmai Napot rendez Tatán a Komárom megyei igazgatóság

2011 óta minden év februárjában kerül megrendezésre a megyei szakmai nap Komárom-Esztergom megyében. Hasonlóan az elmúlt évekhez, idén is a Tatai Olimpiai Központban, ismertebb nevén a Tatai edzőtáborban kerül megrendezésre az esemény. Idén is több neves előadó vesz részt a szakmai napon, előadást tart Sipos Jenő az MLSZ szóvivője, ifj. Tajti József a Puskás Akadémia szakmai igazgatója, Bánki Erik MLSZ elnökségi tag és Dénes Ferenc sportközgazdász. A szakmai nap 2014. február 21-én pénteken 15:30-kor kezdődik Tatán.

Az esemény vendége lesz Buzánszky Jenő, az Aranycsapat egykori játékosa. A szakmai napon jutalmazzák a megye legjobb utánpótlás edzőit és átadásra kerülnek a Grassroots sportszervezői tanfolyam diplomái.

- Immár három éve hagyományosan megrendezzük a bajnokság kezdete előtt szakmai napunkat - mondta a rendezvény főszervezője, Khéner László MLSZ megyei igazgató. - Az edző és sportvezető kollégák részéről nagyon nagy az igény a tanulásra, most is közel 80 fő sportszakember jelezte részvételét. A szakmai nap nem egy-egy témáról szól, hanem több a labdarúgást érintő kérdés lesz napirenden.

A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS