Rajnai elnökválasztáson járt a Komárom megyei vezetés

2013. június. 18., 10:55   |    

Rajnai elnökválasztáson járt a Komárom megyei vezetés

2013. június 15-én, szombaton tartotta küldöttgyűlését az MLSZ Komárom megyei igazgatóságának nemzetközi testvérszövetsége a Rajnai Labdarúgó Szövetség.

A közgyűlésre hivatalos volt Khéner László, az MLSZ Komárom-Esztergom megyei igazgatója, valamint Dr. Kancz Csaba társadalmi elnök. Velük tartott a nemzetközi kapcsolatokban aktív szerepet betöltő Faragó Miklós is. A Bitburgban megrendezésre került küldöttgyűlés fő napirendi pontja az elnökválasztás volt. A küldöttgyűlés egyhangúlag, ellenjelölt nélkül továbbra is a „magyarbarát” Walter Descht választotta meg három évre elnöknek. Új elnökséget és bizottságot is három évre választottak a küldöttek. A rendezvényen részt vett Dr. Theo Zwanziger, a Rajnai Labdarúgó Szövetség és Német Labdarúgó Szövetség (DFB) korább elnöke is.

Legközelebb magyar-német partnertalálkozó augusztusban lesz, a német U14 és U15-ös korosztályos válogatottak mérkőznek meg a Komárom megyei korosztályos válogatottakkal, valamint egy nemzetközi tornát is megrendez a megyei igazgatóság, ahol szintén pályára lépnek a német csapatok.

A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS