Nagy sikere volt a Sportos Vakációnak

2013. szeptember. 08., 13:31   |    

Nagy sikere volt a Sportos Vakációnak

Több száz fiatal vett részt az MLSZ Budapesti Igazgatósága és a Fővárosi Önkormányzat közös nyári programján.

A nyári hónapokban tartott foglalkozások célja az aktív életmód népszerűsítése mellett az volt, hogy a gyerekek számára a szünidőben is biztosított legyen a rendszeres testedzés.

A futballprogramokra a Margitszigeteken került sor, a főváros adta a pályát, az MLSZ Budapesti Igazgatósága a labdákat, mezeket, szakembereket. A kedden és csütörtökön tartott foglalkozásokon olyan edzőktől tanulhattak a fiatalok, mint a 33-szoros válogatott Kiss László, vagy a szintén korábbi válogatott Wukovics László és Antal Péter is. A júliusi megnyitón a Margitszigetre kilátogató 87 gyermek mellett részt vett, többek között, Dunai Antal, Mészöly Kálmán, Mészöly Géza és Lovász Tamás, az MLSZ budapesti megyei igazgatója is.

- A kezdeményezés sikerét mutatja, hogy a tizenkét foglalkozáson közel ötszáz gyerek vett részt, alkalmanként negyven-ötven fiatalnak tartottunk edzéseket - mondta az eseményről Kiss László, az OTP Bank Bozsik-program budapesti szakmai igazgatója. - Úgy gondolom, minden résztvevő jó élményekkel gazdagodott, ezt bizonyítja az a füzet, amelyet a szülők írtak tele köszönő sorokkal. Idén az árvíz miatt a tervezettnél később kezdtük a programot, bízom benne, hogy jövőre folytatni tudjuk a sportos vakációt, és még több fiatalnak tudunk lehetőséget biztosítani a szervezett keretek között történő focizásra.

A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS