Döntőjéhez ért a BLSZ futsal utánpótlás-bajnokság

2014. március. 27., 14:20   |    

Döntőjéhez ért a BLSZ futsal utánpótlás-bajnokság

Döntőjéhez érkezett az MLSZ budapesti igazgatósága szervezésében zajló futsal utánpótlás-bajnokság.

Az U11-es és az U13-as korosztály csapatai március 29-én, szombaton, míg az U15 mezőnye március 30-án, vasárnap lép pályára a Kánai úti Sportházban. A legfiatalabbaknál a selejtezőből 8 csapat jutott a fináléba, ahol a csoportok azonos helyezettjei csapnak össze egymással, és így alakul ki a végső sorrend.

Az U13-es korcsoportban négy csapat vívta ki a döntőbe jutást, itt körmérkőzéseken dől el a végeredmény. Az U15-ös korosztály mezőnyében az elődöntőben két csoport volt, és a csoportok azonos helyezettjei találkoznak egymással a döntőben. A győztesek kupát, míg a dobogós csapatok játékosai érmeket kapnak. A szervezők kiválasztják, hogy az egyes csapatokban ki nyújtotta a legjobb teljesítményt, ezek a játékosok különdíjban részesülnek.

Az U15-ös korosztály díjkiosztója után, vasárnap 13 órától óvodás gyerekekből álló 12 csapat veszi birtokába a pályát, és mérkőznek egymással. A program háromórás lesz, és valamennyi kis óvodás csokoládét, valamint üdítőt kap ajándékba az eseményt szervező BLSZ-től.

A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS