A Testvériség SE nyerte a Budapest Kupát

2014. április. 24., 12:23   |    

A Testvériség SE nyerte a Budapest Kupát

Az MLSZ budapesti igazgatósága szervezésében immár 38. alkalommal került megrendezésre a fővárosi amatőr csapatok számára a Budapest Kupa. A sorozat 104 nevezővel még az elmúlt év szeptemberében indult, és a döntőbe két BLSZ I. osztályú csapat, a kupa védője a Voyage SE, valamint a Testvériség SE került.

A Csepel FC stadionjában lejátszott döntő bővelkedett izgalmakban. Az első félidő a Testvériség 3-1-es vezetésével zárult, de a második játékrészben a címvédő ledolgozta a hátrányt. A 3-3-as döntetlen azt jelentette, hogy következett a tizenegyes párbaj. Hat kör után itt is 3-3 volt az állás, majd a hetedik kör döntött a Testvériség javára. A sikerben döntő szerepe volt a Testvériség kapusának, Nagy Jánosnak, aki három tizenegyest is kivédett, egyet pedig ő értékesített. A Budapest Kupa történetében most lett először győztes a Testvériség gárdája.

Az ünnepélyes díjkiosztón a serlegeket és az érmeket Csiki Károly, az MLSZ versenyigazgatója, Gundel Takács Gábor a BLSZ társadalmi alelnöke, és Lovász Tamás István, az MLSZ budapesti igazgatója adta át a döntő résztvevőinek. A Horfer Serleg mindkét csapatnak egy teljes felszerelést ajándékozott, amit Dávid Veronika gazdasági igazgatótól vehettek át a játékosok.

A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS