Ötven óvodás a BLSZ Grund Road Show-n

2013. április. 24., 08:41   |    

Ötven óvodás a BLSZ Grund Road Show-n

Folytatódott az MLSZ budapesti igazgatóságának Grund Road Show sorozata, ezúttal a Nagytétény SE volt a rendezvény házigazdája.

A szervezőknél most elsődleges szempont volt, hogy az iskolás korosztály mellett a XXII. kerület óvodáiból is érkezzenek gyerekek. A kezdeményezés sikeres volt, hiszen ötven óvodás kisfiú és kislány jelent meg az eseményen.

- Fesztivál jellegű műsort szerveztünk, hiszen ezeknek a kicsiknek az is sokat jelent, ha csak rugdossák a labdát, ilyen korban még a játék, a mozgás szeretete a legfontosabb – mondta az egykori válogatott Kiss László, a BLSZ szakmai igazgatója – Fontosnak tartottuk azt is, hogy a szülők is közelebb kerüljenek a futballhoz, hiszen rajtuk is múlik, hogy gyermekük később ezt a sportágat választja majd.

Az eseményen foglalkozott a kicsikkel Csábi József, a válogatott edzője, és az egykori élvonalbeli labdarúgók közül Kozma Mihály, Gyimesi László, valamint Pál József. A házigazda egyesület elnöke, Schmidtka István névsort készített a jelenlévő kicsikről azért, hogy a jövőben megmaradjon velük a kapcsolat, és meghívhassák őket a sportág különböző gyerek rendezvényeire.

A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS