Főoldal > Egyéb > Elkészült a Pest Megyei Kupa 4. fordulójának sorsolása

Elkészült a Pest Megyei Kupa 4. fordulójának sorsolása

Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság Versenyirodája április 7-én, péntek délelőtt kisorsolta a 2016/2017. évi Pest Megyei Kupa 4. fordulójának párosításait.

Izgalmas, fordulatos meccsek mellett nagyarányú győzelmeket, illetve meglepetéseket hozott a Pest Megyei Kupa 3. fordulója. A sokgólos találkozók közül kiemelkedik a Tura Zsámbok elleni sikere, ahol is a vendégek 12 gólt rámoltak be az ellenfél hálójába. Büntetőpárbajra is sor került, amelyet a Bugyi bírt jobban idegekkel a Pereg ellen. Meglepő kiesések közé sorolhatjuk a Maglód és a Halásztelek búcsúját, mind a két „megye-egyes” alakulat alacsonyabb osztályú gárda ellen szenvedett vereséget.

Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság Versenyirodája péntek délelőtt kisorsolta a 2016/2017. évi Pest Megyei Kupa 4. fordulójának párosításait. A kupa ezen szakaszában a sorsolásnál már nem vették figyelembe a területi elhelyezkedés elvét, de Fortuna jóvoltából így sem alakultak ki igazán nagy utazási távolsággal bíró párosítások.

pmk_Sorsolas_terkep_20170407

A 3. fordulóból még egy mérkőzés nem került lejátszásra, az április 12-én (szerdán) megrendezésre kerülő Pilis – Nagykáta párharc győztese a Bugyi csapatával mérkőzik majd meg a 4. körben.

A Pest Megyei Kupa 4. fordulójának párosításai, melyet április 19-én játszanak le a csapatok, már elérhetők az MLSZ adatbankján, emellett az alábbiakban is látható:

Abony – Tápióság;

Gödöllői SK – Pilisszentiván;

Gödöllői EAC – Taksony;

Gyömrő – Felsőpakony;

Kistarcsa – Törökbálinti TC;

Dunakeszi – Kisnémedi;

Erdőkertes – Tura;

Bugyi – Pilis/Nagykáta.

Fontos tudnivaló a kupában továbbjutó csapat meghatározásánál:

1. a rendes játékidőben győztes csapat;

2. döntetlen esetén, ha különböző bajnoki osztályban szerepelnek a csapatok, akkor az alacsonyabb osztályú csapat;

3. döntetlen esetén, ha azonos bajnoki osztályban szerepelnek a csapatok, akkor a továbbjutás tizenegyesrúgásokkal dől el a Labdarúgás Játékszabályainak rendelkezései szerint (hosszabbítás tehát nincs).

Emlékeztetőül, a Pest Megyei Kupa Versenykiírását IDE kattintva olvashatják.