Hírek
2017. augusztus 17. csütörtök 17:08 - Pest
Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság Versenyirodája augusztus 17-én, csütörtökön délelőtt elkészítette a Magyar Kupa Pest megyei ága negyedik fordulójának sorsolását.

A ROVAT TOVÁBBI HÍREI
2017. augusztus 17.
- Pest
Felkerült honlapunkra a legfrissebb fegyelmi határozatok tára.
2017. augusztus 15.
- Pest
Augusztus 12-én, szombaton a hölgyek versengésével zárult a megyei strandlabdarúgó-szezon a Százhalombatta Városi Strandon. Az első ízben megrendezésre kerülő Pest megyei női strandlabdarúgó-bajnokságra öt csapat adta be a nevezését: a Békéscsabai Wanted SC, az Isaszegi SE, a budapesti Kelen SC, a Nagymaros-GARVITTAX és a Törökbálint LASE. Az isaszegiek végül nem vállalták a szereplést, így a négy résztvevő körmérkőzések közepette küzdött meg egymással.
2017. augusztus 10.
- Pest
Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság Versenyirodája augusztus 10-én, csütörtökön délelőtt elkészítette a Magyar Kupa Pest megyei ága harmadik körének, valamint a Pest Megyei Kupa első fordulójának sorsolását.
2017. augusztus 10.
- Pest
Felkerült honlapunkra a legfrissebb fegyelmi határozatok tára.
2017. augusztus 8.
- Pest
Augusztus 4-5-én, pénteken és szombaton az országos döntőkkel ért véget az idei utánpótlás strandlabdarúgó-szezon. Az esemény helyszíne ezúttal is a siófoki MLSZ Beach Aréna volt, s a tavalyi évhez hasonlóan – akkor az Aramis U19-es csapata győzedelmeskedett – ismét Pest megyei országos bajnokot köszönthetünk: az U16-os korosztályban a Kistarcsa együttese az ország legjobbja!
2017. augusztus 7.
- Pest
Az MLSZ Edzőképző Központ javaslatára az MLSZ Elnökség döntésének értelmében az eddig érvényben lévő kreditpontszerzés és az utána következő licenchosszabbító e-learning vizsga előírásból a vizsga megszűnt.
2017. augusztus 2.
- Pest
A nevezések összesítése és a hiánypótlások befogadása után az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság Versenybizottsága beosztotta, hogy mely sportszervezetek indulhatnak a 2017/2018. évi férfi felnőtt nagypályás Pest megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokságokban.
2017. augusztus 2.
- Pest
Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság Versenyirodája központilag 2017. szeptember 30-ig meghosszabbítja a lejárt pályahitelesítési engedélyek érvényességét.
2017. augusztus 1.
- Pest
A 2017. augusztus 6-án rajtoló Magyar Kupa Pest megyei ágának 1. fordulójával ténylegesen is kezdetét veszi a 2017/2018. évi labdarúgószezon, amely előtt több egyéb módosított, illetve változatlanul hagyott szabályozás mellett figyelni kell arra is, hogy egy adott sportszervezetnél szereplő valamely labdarúgó nem áll-e eltiltás hatálya alatt. Az alábbiakban ezen terület leggyakrabban előforduló kérdéseire szeretnénk ráirányítani a figyelmet.