Főoldal > HÍREK > Az esőzések miatt ma több mérkőzés is elmarad a Pest Megyei Kupában

Az esőzések miatt ma több mérkőzés is elmarad a Pest Megyei Kupában

A rendkívüli időjárási körülményekre tekintettel (van ahol a heves esőzés, máshol a lehullott hó okozott pályagondokat), két mérkőzés kivételével elmaradnak a Pest Megyei Kupa nyolcaddöntőinek mai találkozói.

Várhatóan csupán két találkozót játszanak le a mai napon, a Városi SE-Dunakeszi – Kisnémedi és az Abony – Tápióság meccsekre kerül sor.

Az már tegnap eldőlt, hogy nem rendezik meg a Gödöllői SK – Pilisszentiván találkozót, mivel a Peller Gábor vezette ’szentivániak lemondtak a továbbjutásról, így a Gödöllő játék nélkül került a következő körbe.

Előreláthatólag egy hét múlva, április 26-án, szerdán pótolják a nyolcaddöntő további elhalasztott mérkőzéseit, így a a Gödöllői EAC – Taksony, a Kistarcsa – Törökbálinti TC, az Erdőkertes – Tura és a Bugyi – Nagykáta találkozókat.

A Gyömrő – Felsőpakony kupamérkőzésnek egyelőre nincs új időpontja, mivel a gyömrőieknek már van egy lekötött, hivatalosan is „kiírt” megyei másodosztályú bajnokijuk a Péteri ellen a jövő szerdai napra (az a találkozó egyébként a II. osztály, Keleti csoportjának 18. fordulójában maradt el, szintén a kedvezőtlen időjárás miatt). A legfrissebb hírek szerint az is előfordulhat, hogy a kupameccset a dunaharaszti műfüves pályán rendezik meg még ezen a héten. Amennyiben nem sikerül jövő szerdáig pótolni a 'Pakony elleni mérkőzést, akkor a feszes menetrend miatt a PMK élvez elsőbbséget, s a Péteri elleni bajnoki találkozónak kell új időpontot találni.