Főoldal > HÍREK > Amatőr licenc-kérelem: április 25-ig lehet benyújtani a hiánypótlásokat

Amatőr licenc-kérelem: április 25-ig lehet benyújtani a hiánypótlásokat

Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság munkatársai feldolgozták a 2017/2018-as megyei I. osztályú bajnoki szezonra vonatkozó amatőr licenc-kérelmeket. Végül összesen 23 sportszervezet nyújtott be kérelmet, melyek közül 13 klub beadványát elfogadta a bíráló testület, míg további 10 klub esetében hiánypótlás szükségeltetik.

Az igazgatósághoz beérkezett dokumentumok feldolgozása után két sportegyesületnél hiányos licenc-kérelmi adatlap kerül beadásra, míg a szintén kötelezően benyújtandó üzleti terv esetében egy sportszervezet nem adta be azt határidőre, egy pedig hiányosan. Két sportegyesület nem küldött be szakmai tervet, míg két esetben benyújtották ugyan, de hiányosan. A licenckérőknek a legtöbb problémát az egyszerűsített éves beszámoló okozta, hét klubtól egyáltalán nem érkezett be.

A mai napon minden érintett sportszervezet megkapta a hiánypótlási felszólításokat. A szükséges dokumentumokat legkésőbb április 25-ig kell bejuttatniuk az MLSZ PMI székhelyére személyesen (1052 Budapest, Városház utca 7.), vagy postán (MLSZ Pest Megyei Igazgatóság, H-1364 Postafiók 301.)!