Főoldal > Borsod-Abaúj-Zemplén > IFA oktatás sportegyesületek részére

IFA oktatás sportegyesületek részére

 

Az IFA rendszer éles indulásával egy időben az oktatások időpontjai is véglegesítésre kerültek. Ezek szerint 4 db időpontot tudunk biztosítani a sportszervezetek ügyintézőinek oktatására:

2017. január 09.  1800-től              1900-ig

2017. január 11.  1800-től              1900-ig

2017. január 16.  1800-től              1900-ig

2017. január 18.  1800-től              1900-ig

Helye: ITC székház Rákóczi terem (az igazgatóság épülete)

Fontos, hogy minden csapat részt vegyen az oktatáson, a lentebb kifejtett okok miatt, illetve legalább felhasználói szintű számítástechnika tudással rendelkező ügyintéző megjelenésére számítunk.

Az új rendszer 2017. január  06-tól fog élesben működni, tehát a következő bajnoki félévben már mindent ezen keresztül kell intézni a csapatoknak. A csapatokat érintően a fejlesztés első körében a versenyeztetéssel kapcsolatos (Igazolás, átigazolás, versenyengedélyek, regisztrációs kártya, jegyzőkönyv és időpont módosítási kérelmek) feladatok kerültek programozásra. Ez azt jelenti, hogy a csapatoknál lévő elektronikus ügyintézők ezeket a feladatokat elektronikusan és csakis úgy fogják tudni intézni. (Ehhez kapcsolódóan több e-mailben kértük korábban, hogy minden ügyintéző állítsa be az mlsz.info-ban az e-mail címét, mivel az új rendszer a rendszeren belül, és az e-mailre is tájékoztató levelet fog küldeni, minden a rendszerben történő tranzakcióról. - átigazolás, mérkőzés módosítások.). Kérjük, hogy minden csapat próbáljon olyan embert, embereket küldeni, akik alapvető számítógépes ismeretekkel rendelkeznek.